Click for more products.
No products were found.

Conditii de returnare

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b).

Legea mai prevede si faptul ca nu pot fi denuntate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produsului cat si ale accesoriilor/consumabilelor ce il insotesc, cu etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, instructiunile de utilizare etc), conform UG 34/2014, art.16

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, la adresa de mai jos.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

.

Consumatorul poate solicita returnarea produselor si in urmatoarea situatie:

Produse livrate gresit. Livrarea altui produs decat al celui solicitat trebuie semnalat imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Consumatorul va plati diferenta si viceversa. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de catre dermapil.ro.

.

Returnarea banilor sau inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la primirea lor, cu ambalajele si/sau sigiile intacte. Produsele folosite nu mai permit returnarea lor.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si produs nou, dermapil.ro are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

.

In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

.

Adresa de returnare a produselor:

S.C. DERMAPIL SRL

Str. Drumul Valea Danului 

Nr. 27, Et.1, Ap.5, Sector 6, Bucuresti

Telefon 0740010083

.

Menu

Cod QR

Setari

Distribuie

Creeaza un cont pentru a salva articolele preferate

Autentificare

Creeaza-ti gratuit un cont pe site pentru a putea folosi listele de dorinte.

Autentificare