Click for more products.
No products were found.

Politica de Confidentialitate

Protectia datelor personale si a informatiilor/GDPR:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Dermapil S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale ale fiecarui client.

.

S.C Dermapil S.R.L. este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 22550.

.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C.DERMAPIL S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. S.C. DERMAPIL S.R.L. nu va impune furnizarea acestor date, insa refuzul dvs. determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a solicita stergerea datelor personale.

.

Din 25 mai 2018, a intrat in vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal privind libera circulatie a acestor date si abrogarea Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor). Scopul principal al Regulamentului este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.
.
Va asiguram ca datele personale si de contact au fost utilizate intotdeauna in mod responsabil pentru a asigura comunicarea si informarea dvs. cu scopul unic de a putea oferi servicii clientilor nostri de calitate.

.
In situatia in care nu doriti sa mai primiti aceste informari va rugam sa ne trimiteți comunicarea dvs. cu subiectul "Stergere GDPR" la: info@dermapil.ro pentru a sterge datele de contact din baza  noastra de date.
.

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate in magazinul online www.dermapil.ro , anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

 .

Cum puteti administra datele?
Puteti vizualiza si administra datele personale din contul dvs de client(a) din magazinul online www.dermapil.ro Daca doriti modificarea datelor ce nu se pot modifica din contul dvs. sau stergerea completa a datelor ne puteti trimite o solicitare in acest sens la adresa de e-mail: info@dermapil.ro

.
Comunicam date personale catre terti?
S.C.DERMAPIL S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor: nu furnizeaza nici o informatie (nume, CNP, adrese, telefon) la terte parti cu exceptia curierului angajat la firma de curierat rapid cu care are contract de munca sau firmei care asigura transmiterea de promotii, newslettere, email-uri.

.
Cat timp prelucram datele personale?
Datele dvs. personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre de colaborare/vanzare si nu realizam arhivarea datelor dvs., daca va decideti sa renuntati la contul dvs. de client(a) si ne anuntati in acest sens la adresa de email: info@dermapil.ro , datele dvs vor fi sterse.
.
Care sunt drepturile dvs. si cum pot fi exercitate?
Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului, beneficiati de drepturi aditionale. Lista completa a drepturilor pe care le aveti:

Dreptul la informatie – ceea ce inseamna ca trebuie sa stiti daca datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute, de ce si de cine sunt prelucrate.

Dreptul de acces – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita si de a obtine o copie a datelor dvs. personale culese.

Dreptul la rectificare – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.

Dreptul de stergere – ceea ce inseamna ca in anumite circumstante puteți cere ca datele dvs. personale sa fie sterse din inregistrarile noastre.

Dreptul de a restrictiona procesarea – adica in cazul in care se aplica anumite conditii, aveți dreptul sa restrictionati procesarea datelor dvs. personale.

Dreptul de a se opune procesarii – adica in anumite cazuri aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor dvs. personale, de exemplu in cazul marketingului direct.

Dreptul de a se opune prelucrarii automate – ceea ce inseamna ca aveti dreptul sa faceti obiectii fata de procesarea automata, inclusiv de profilare; si sa nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata.

Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul sa obtineti datele dvs. personale intr-un format care poate fi citit de computer sau, daca este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.

Dreptul de a depune o plangere – in cazul in care refuzam cererea dvs. in baza Drepturilor de acces, va vom oferi un raspuns pentru motivul refuzului. Daca nu sunteti multumit de modul in care a fost tratata solicitarea dvs., va rugam sa ne contactati la: info@dermapil.ro

Dreptul la ajutor – ceea ce inseamna ca aveti dreptul la ajutorul unei autoritati de supraveghere si dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despagubiri.

Dreptul de a retrage consimtamantul – aveti dreptul sa retrageti orice consimtamant dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

.
Va puteti exercita drepturile prin simpla trimitere a unei solicitari catre DERMAPIL SRL prin email: info@dermapil.ro

.

Menu

Cod QR

Setari

Distribuie

Creeaza un cont pentru a salva articolele preferate

Autentificare

Creeaza-ti gratuit un cont pe site pentru a putea folosi listele de dorinte.

Autentificare