Modalitatea de cumparare a produselor din magazinul online www.dermapil.ro este foarte simpla si rapida. Suntem constienti ca timpul este un element important pentru dvs. si va respectam. Nu exista valoare minima de comanda. Puteti face comenzi si fara autentificare (ca oaspete) direct de pe site-ul www.dermapil.ro , la numarul de telefon 0740010083 si pe e-mail: info@dermapil.ro . Insa, daca va autentificati puteti sa aveti un istoric al comenzilor, puteti sa primiti si utilizati diferite cupoane de reducere sau puteti sa introduceti comentarii asupra produselor de pe site. Daca va abonati la Newsletter puteti sa primiti ultimele noutati cu privire la produse sau la reduceri.

.

Autentificare:

Pentru a emite o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati. Trebuie sa accesati optiunea "Autentificare"(dreapta sus). In cazul in care nu ati mai comandat trebuie sa va creati nu cont nou, folosind o adresa de e-mail valida pe care sa o introduceti in „Creaza-ti contul tau”. Retine-ti adresa de e-mail si parola pentru viitoarea autentificare!

.

Cos:

Daca gasiti produs(e) care va intereseaza, selectati butonul „Adauga in cos”. In dreapta aveti cosul de cumparaturi , unde puteti vizualiza produsele alese si valoarea acestora.

.

Plateste:

La finalizarea comenzii apasati butonul „Continua la plata”. Apoi veti parcurge 3 pasi:

1. Informatii personale - Nume, prenume, email, bifa confidentialitatea datelor, bifa daca sunteti de acord cu termenii si conditiile. Tot aici te poti abona la Newsletter-ul nostru, la diferite promotii sau oferte. 

.

 2. Adresa - veti specifica adresa de livrare, de facturare si numar telefon mobil pe care le-ati introdus la crearea contului. Adresa de livrare, cat si cea de facturare se pot „Actualiza” sau puteti „Adauga o noua adresa”. Dupa notarea acestora apasati butonul „Inainte” pentru a trece la urmatorul pas.

.

3. Metoda de livrare - optiunea livrarii prin curierat Sameday 12 lei la comenzile pana in 150 lei si 0 lei (gratuit) la comenzile peste 150 lei. Livrarea se poate face prin curier Sameday direct la adresa specificata de dvs, sau in Easy Box Locker Sameday.

Apoi, trebuie sa apasati pe „Continua” pentru a trece la urmatorul pas. Costurile de livrare sunt adaugate automat in comanda, in momentul efectuarii acesteia.

.

4. Plata - aveti doua optiuni: plata cu card sau plata ramburs in ziua livrarii coletului. Trebuie sa bifati modalitatea de plata dorita si sa bifati ‘’Termeni si conditii’’. Apoi, apasati ‘’Comanda confirmand plata’’.

.

5. Confirmare - In final dupa ce ati apasat butonul ‘’Comanda confirmand plata’’, ati reusit sa faceti comanda si in cateva minute veti primi pe adresa de e-mail introdusa factura Proforma. Comanda o puteti regasi si in „Contul tau”, ”Istoric comenzi”.

.

Timp de livrare:

In intervalul 1-2 zile lucratoare, se va livra coletul cu marfa solicitata. In cazul in care produsul sau produsele comandate nu se mai afla pe stoc o sa fiti contactat in acest sens pentru ca sa stabiliti un nou termen de livrare sau anularea comenzii. Toate produsele existente pe site-ul www.dermapil.ro sunt importate si distribuite in Romania de catre S.C. Dermapil S.R.L. si facem tot posibilul sa fim la zi cu stocul de produse existente in stoc.

Pentru perioada sarbatorilor (Craciun, An Nou, Paste etc.) timpul de livrare creste pana la 4-5 zile pentru zilele lucratoare prin Curier Rapid. Pentru a preveni neplacerile create de intarzierile transportatorilor in perioada sarbatorilor va rugam sa apreciati timpul de livrare aproximativ dupa cele specificate mai sus.

.

Inregistreaza un cont nou

Ai deja un cont Dermapil?
Intra in cont sau Reseteaza parola