Click for more products.
No products were found.
Categorii Blog
Cele mai noi comentarii
Nu sunt comentarii
Cautare pe blog

Rosegold Paris - Produse pentru gene, sprancene, par, unghii, buze, anti cearcane, anti pungi sub ochi.

Postat2 Saptamani in urma by
Preferat0

Crezul ROSEGOLD: sporeste-ti frumusetea natural.

Am fost profund emotionati sa vedem ca sub influenta retelelor de socializare sau din dorinta de autoafirmare, femeile din jurul nostru s-au simțit obligate sa-si schimbe aspectul pentru a se simti frumoase si feminine.

Refuza ca imaginea ei adevarata si naturala sa se potriveasca atunci cand se uita in oglinda si asta cu orice pret: operatii estetice, gene false, machiaj sprancene, injectarea de botox in buze... Solutii care sunt uneori costisitoare si dureroase pentru a raspunde unui ideal de perfectiune fantezista. Obiectivul nostru este in curs de rafinare: sa schimbam mentalitatile industriei cosmetice prin propunerea unei noi viziuni.

La ROSEGOLD credem ca nu este sanatos sa apasam pe goluri de umplut ci dimpotriva sa dezvalui potentialul fiecaruia.

In plus, am observat si ca genele si sprancenele sunt adesea uitate in rutina de ingrijire. Cu toate acestea, la fel ca si parul si pielea, ele necesita aplicarea unei ingrijiri specifice pentru a ramane in stare buna de sanatate si pentru a participa la frumusetea ochilor. Mai ales ca multe femei le acorda o atentie deosebita folosind subterfugii (machiaj, extensii, gene false). In mod paradoxal, pe termen lung aceste soluții pot duce uneori la efectul opus. Misiunea noastra a devenit atunci evidenta. Am vrut sa oferim alternative pe baza de plante care respecta sanatatea si mediul inconjurator pentru a spori potentialul original al fiecarei femei, sporind in acelasi timp frumusetea unica a acestora.

Dupa luni de cercetari, am intalnit un mic laborator francez capabil sa ne ajute sa punem cap la cap piesele puzzle-ului si sa ne concretizam viziunea. Datorita ajutorului lor, am reusit sa dezvoltam formule naturale si performante rezultate in urma cercetarilor stiintifice.

In 2020, visul nostru se implineste: se naste ROSEGOLD Paris.

ROSEGOLD a fost lansat pentru prima data in Europa cu serul sau emblematic, ROSELASH, pentru cresterea genelor. Un ser inovator care a fost un succes in intreaga lume. Astazi are peste 150.000 de clienti. Bazandu-ne pe acest succes mondial, am completat gama cu ROSEBROW, un ser pentru sprancene. Astazi, ROSEGOLD are o gama de 6 produse si alte surprize frumoase care urmeaza. De atunci, nu am incetat sa sprijinim mii de femei din peste 11 tari, ajutandu-le sa-si sporeasca in mod natural feminitatea in toata siguranta.

Cu ROSEGOLD Paris, sporeste-ti frumusetea naturala pentru a vedea viata in Rose.

Related products
Lasa un comentariu
Leave a Reply
Te rugam sa te autentifici pentru a putea posta un comentariu.

Menu

Cod QR

Setari

Distribuie

Creeaza un cont pentru a salva articolele preferate

Autentificare

Creeaza-ti gratuit un cont pe site pentru a putea folosi listele de dorinte.

Autentificare