Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

LOŢIUNE PENTRU VOLUMUL BĂRBII - BEARD VOLUME LOTION, MY GREEN BEARD 100ML

LOŢIUNE PENTRU VOLUMUL BĂRBII - BEARD VOLUME LOTION, MY GREEN BEARD 100ML

LOŢIUNE PENTRU VOLUMUL BĂRBII - BEARD VOLUME LOTION, MY GREEN BEARD 100ML ; Cod: 3700227706743

PRODUCATOR: MY GREEN BEARD, INSTITUT CLAUDE BELL, FRANTA

Detalii


119.00 Lei / produs

Disponibilitate: Livrare 1-3ZILE

Adauga la dorinte


Loţiunea de la My Green Beard elimină bacteriile, protejează împotriva poluării atmosferice și oferă volum bărbii și mustății.

 

BARBĂ CU VOLUM INCOMPARABIL!

 

Principalul ingredient activ al loțiunii My Beard Green Volume este Complexul® de volum pentru par compus din plante organice, semințe Psyllium, rădăcină de Ginseng, Urzică albă și Wisteria pentru:

- Acțiunea asupra volumului bărbii.

- Acțiunea astringentă și antiinflamatoare.

- Întărirea rădăcinii și stimularea părului.

 

Protecția bărbii împotriva poluării atmosferice. Loțiunea pentru barbă și mustață conține ingredientul activ Cell'intact® fabricat din semințe de hrișcă, care este un ingredient ecologic și organic. Cell'intact este în mod natural bogat în minerale, o compoziție ideală pentru protejarea pielii de agresiunea externă și întărirea barierei pielii. Protecția este un scut împotriva poluării atmosferice (particule fine și poluanți diferiți).

Protecție împotriva mâncărimii și a iritațiilor. Am încorporat în loțiune ingredientul activ TitreExtract®, care este un agent antibacterian produs din planta Hamamelis (Witch hazel) care are proprietatea de a fi purificator și astringent.

Formula loțiunii My Beard Green hrănește și înmoaie părul, făcând barba moale. O barbă care este vizibil mai voluminoasă și bine întreținută.

Parfumează-ţi barba cu flori rozalii de afine și aromă de ienupăr, cu parfum ușor și exotic de mosc, ambră și vanilie.

● Fabricată în Franța, fără parabeni, coloranți și nu a fost niciodată testată pe animale.

 

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

Dimineața, după șamponare sau pe parcursul zilei, aplicați spray-ul pe mâini și masați pielea pe zonele bărbii dorite, evitând orice contact cu ochii.

 

Hamamelis (Witch hazel) - Alunul vrajitoarei:

Origine botanică: aparținând familiei Hamamelidaceae, Hamamelis (witch hazel) din Virginia este un arbust peren originar din America de Nord și Canada și în creștere în sălbăticie în pădurile de foioase ale acestor țări. Astăzi, cultivată și în Europa, acest "copac păianjen" are o ramură sinuoasă și suplă, sportivă, cu o înălțime de 5 metri și pe care se dezvoltă frunze lungi de culoare verde mată. Toamna, acestea din urmă dau drumul unor numeroase flori mici galbene strălucitoare, cu petale lungi și miros de ceai. De asemenea, apar în această perioadă, capsule care explodează la maturitate pentru a permite evacuarea a două semințe negre.

Utilizare antică: Hamamelis este o plantă care a fost folosită întotdeauna în medicina tradițională pentru a produce coloranți și unguente. Cu secole în urmă, americanii au detectat proprietățile medicinale și l-au folosit pentru a vindeca răni minore sau pentru a calma pielea iritată de eczemă. Ei au pregătit, de asemenea, un decoct cu frunzele, așa cum s-a spus că aceasta a oferit virtuți magice. În aceeași epocă, oamenii din America de Nord au folosit ramurile hamamelisului ca niște tije pentru a localiza izvoarele subterane. Acestea sunt legendele care i-au câștigat porecla de "alunul vrăjitoarei". Abia în secolul al XIX-lea, adusă din colonii, această plantă și-a făcut apariția în Europa, unde a servit la fabricarea numeroaselor remedii, dar și ca ingredient în colonii.

 

THE BUCKWHEAT - HRIŞCĂ

Denumită și "grâu neagru", planta își are numele latin (Fagopyrum) din asemănarea puternică a boabelor sale cu fructul fagului (Fagus).

Acesta aparține familiei Polygonaceae și este considerat un pseudo-cereal. Aceastei plante foarte rezistentă îi place un sol slab sau chiar acid, ceea ce îl face o plantă perfect adaptată cultivării organice. Planta de hrișcă se mândrește cu mici flori albe roz, care cresc în grupuri  strânse, precum și frunze subțiri în formă de inimi ascuțite, care se dezvoltă pe tulpini roșiatice. Fructele sale nu sunt altceva decât semințele de hrișcă, cunoscute pentru culoarea lor cenușiu-bej și formă triunghiulară. Timp de mulți ani, hrișca a fost considerată ideală ca hrană pentru animale datorită conținutului său ridicat de proteine. Este folosită în agricultură pentru capacitatea sa de a curăța solul și de a pregăti cultivarea care urmează să vină. Se folosește, de asemenea, în gătit, în funcție de țară; cerealele sunt folosite pentru a face făină pentru clătite sau chiar pentru a face ceai. Activitatea antioxidantă a hrișcăi este de 2 până la 12 ori mai mare decât cea a majorității altor cereale. Conținutul său de proteine reprezintă între 10 și 12% din greutatea sa uscată.

 

GINSENG

Ginseng este una dintre cele mai cunoscute plante din medicina tradițională chineză și pentru un motiv: chinezii îl folosesc ca remediu pentru toate tipurile de maladii. Etimologia numelui său științific stă mărturie: într-adevăr, Panax provine din cuvântul grecesc "Pan" care înseamnă "tot" și din "akos", adică "a vindeca / a remedia". O semnificație care subliniază și mai mult imensa diversitate a beneficiilor sale. De asemenea, cunoscută ca "rădăcină a vieții" sau "rădăcină a nemuririi" în Asia, ea este considerată a fi cea mai puternică plantă care există; atât de puternică, încât se crede că poate restaura vitalitatea, chiar și a celor mai slabi. Ginseng este recunoscut pentru stimularea energiei, îmbunătățirea funcționării cognitive, încetinirea căderii părului, combaterea pierderi libidoului, întărirea sistemului imunitar, combaterea îmbătrânirii pielii și îmbunătățirea aspectului acesteia.

 

INGREDIENTE:

AQUA (WATER), COCOYL PROLINE, PLANTAGO PSYLLIUM SEED EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, LAMIUM ALBUM EXTRACT, POLYGONUM FAGOPYRUM SEED EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, CITRIC ACID.

 

COD: 3700227706743

 

PREZENTARE: Spray 100ml

 

ŢARA DE FABRICAŢIE: Franţa


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4