Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

LOŢIUNE ÎMPOTRIVA BĂRBII GRIZONATE - LOTION ANTI BARBE GRISE, IMPERIAL BEARD 100ML

LOŢIUNE ÎMPOTRIVA BĂRBII GRIZONATE - LOTION ANTI BARBE GRISE, IMPERIAL BEARD 100ML

LOŢIUNE ÎMPOTRIVA BĂRBII GRIZONATE - LOTION ANTI BARBE GRISE 100ML . COD: 3700227707122

PRODUCATOR: IMPERIAL BEARD, FRANTA.

Detalii


119.00 Lei / produs

Disponibilitate: Lipsa stoc

Adauga la dorinte


Spray-ul Anti Barbe Grise este un tratament conceput pentru a estompa părul grizonat al bărbii. Tratamentul este simplu, rapid și fără jenă. Restaurează culoarea naturală a bărbii pentru un aspect mai tânăr și mai încrezător.

 

Și dacă, în câteva zile, veți găsi culoarea naturală a bărbii? Până la 81% mai puțin păr gri conform Testelor Clinice efectuate pe 15 voluntari cu vârste între 18 și 35 de ani, cu părul alb mai mare de 20%.

● Stimulează procesul de pigmentare pentru a găsi culoarea naturală a bărbii.
● Vizează cele două cauze principale ale procesului de îmbătrânire prin îmbunătățirea melanogenezei și reducerea stresului oxidativ al bulbului.
● Prevenirea pierderii pigmentării fibrelor de păr.
● Întârziați timpul între două vopsele: economisind timp și bani.

● Alternativă la coloranți pentru consumatorii care doresc o culoare naturală.

 

De ce barba devine gri?

În realitate, barba nu devine gri, ci albă! Este o iluzie optică legată de amestecul de fire de păr colorate și de părul alb. Astfel, barba apare din ce în ce mai gri când procentul de păr alb crește. Fenomenul de albire al părului se numește caniție (încărunțire). Părul crește alb când nu mai este pigmentat, când melanocitele nu mai reușesc să transmită melanina la keratinocite, celule constituind, în cea mai mare parte, epiderma.

Melanina este o moleculă naturală produsă de anumite celule numite melanocite localizate în principal în epidermă și al căror rol esențial este de a proteja pielea de razele UV ale radiației solare. Această melanină este o substanță colorată (numită și "pigment"), dă țesuturilor care o conțin (piele, dar și păr) o culoare mai mult sau mai puțin intensă, în funcție de cantitatea prezentă.

 

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

Utilizarea zilnică, timp de 12 săptămâni, dimineața pe barba uscată, va re-pigmenta în mod natural și gradual barba.

Ulterior, o utilizare simplă o dată pe săptămână este necesară pentru a împiedica rădăcina să creeze noi fire de păr albe.

 

INGREDIENTE:

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL, GLYCERIN, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-20, COCOYL PROLINE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, TRIETHYL CITRATE, BENZOIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL BENZOATE.

 

COD: 3700227707122

 

PREZENTARE: Spray 100ml

 

ŢARA DE FABRICAŢIE: Franţa


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4