Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

Dermapil este importator și distribuitor în Romania al produselor cosmetice create în Franţa: Royer Cosmetique, Phytema, My Green Beard, Imperial Beard şi Institut Claude Bell. Acestea sunt cosmetice de îngrijire facialã și corporalã, îngrijirea și stilizarea pãrului, îngrijirea și stilizarea bãrbii și mustãţii:

 

Prezentare Royer Cosmetique: - certificată de Cosmebio și Ecocert, gama noastră de produse pentru piele se bazează pe Şlamul de melc organic și este formulată pentru a satisface nevoile specifice ale pielii din fiecare parte a corpului: creme pentru ten, ser pentru ten, scrub pentru ten, loțiune corporală, cremă pentru mâini, cremă pentru picioare, scrub pentru corp, șampon , săpun.

Renumit din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile sale, Şlamul de melc are multe proprietăți vindecătoare și regeneratoare. Ajută în mod natural la ameliorarea anumitor boli și imperfecțiuni ale pielii: psoriazis, eczeme, rozacee, acnee, riduri, vergeturi, hiperpigmentare și multe altele.

RoyeR Cosmétique și-a asumat un angajament puternic de a crea produse cosmetice proaspete și pure cu Şlam de melc, fără Şlam de melc diluat sau extract de Şlam de melc.

Întreaga noastră gamă de îngrijire a pielii este fabricată din Şlam de melc proaspăt recoltat la ferma noastră din Vendée, Franța. Toate produsele noastre cosmetice sunt fabricate în laboratorul nostru, la câțiva kilometri distanță de ferma de melci, pentru a asigura calitatea și transparența.

.

Laboratoarele PHYTEMA - titularul brevetului și creatorii mărcii Positiv'hair (Copyright Mondial) sunt specializate în cercetarea, dezvoltarea și fabricarea produselor cosmetice naturale și BIO. Produsele împotriva pãrului alb sau grizonat (anti white hair) conţin ingrediente în majoritate naturale (minim 96%) și sunt singurele produse repigmentante care au ingrediente naturale în formulele lor. Din produse sunt eliminate substanțele agresive și alergene. Nu sunt testate pe animale.

.

My Green Beard – produse cosmetice pentru îngrijirea și stilizarea bãrbii și mustãţii: accererarea creşterii, volum și styling. Produsele oferã protecția bãrbii împotriva poluării atmosferice și protecție împotriva mâncărimii și a iritațiilor. Ingredientele active au fost supuse la teste clinice în vitro și vivo. Produsele nu conţin parabeni, coloranți și nu au fost testate pe animale.

.

Imperial Beard – produsele cosmetice de îngrijire pentru barbã, mustațã, pãrul și tenul bãrbaților, creatã  din ingrediente cât mai naturale, fără parabeni sau coloranți, fabricatã în Franța și netestatã pe animale. Produsele oferã protecția bãrbii împotriva poluării atmosferice și protecție împotriva mâncărimii și a iritațiilor. Produsele oferã accererarea creşterii bãrbii, volum și styling, dar și produse pentru accererarea creşterii pãrului, produse pentru îngrijirea tenului bãrbaților.

.

Institut Claude Bell - produse cosmetice destinate îngrijirii faciale și corporale, deţinãtorul primelor produse cosmetice pentru creșterea parului Hair Bell create în anul 1994. Cosmeticele sunt personalizate în game complete pentru femei dar și pentru bãrbaţi: anti-age, hidratante, epilare, anti-cãderea și creșterea pãrului, regenerarea și strãlucirea pãrului, mâini și picioare, anti-celulitice, anti-vergeturi, slãbire și tonifiere, sport. În fiecare an scoate pe piaţã noi produse cosmetice inovative.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4