Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Dermapil S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale ale fiecarui client.

.

S.C Dermapil S.R.L. este inscrisa in Registrul de Evidenta A Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 22550.

.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C.DERMAPIL S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. S.C. DERMAPIL S.R.L. nu va impune furnizarea acestor date, insa refuzul dvs. determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a solicita stergerea datelor personale.

.

Din 25 mai 2018, a intrat în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal  privind libera circulație a acestor date și  abrogarea  Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Scopul principal al Regulamentului este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date.

Va asigurăm că datele personale și de contact au fost utilizate întotdeauna în mod responsabil pentru a asigura comunicarea și informarea dvs. cu scopul unic de a putea oferi servicii clienților noștri de calitate.


În situația în care nu doriți să mai primiți aceste informări vă rugăm să ne trimiteți comunicarea dvs. cu subiectul "Stergere GDPR" la: info@dermapil.ro pentru a șterge datele de contact din baza  noastra de date.

Ce date personale prelucrăm?

Datele personale pe care le prelucrăm sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate in magazinul online www.dermapil.ro , anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

 

Cum puteți administra datele?
Puteți vizualiza și administra datele personale din contul dvs de client(a) din magazinul online www.dermapil.ro Dacă doriți modificarea datelor ce nu se pot modifica din contul dvs. sau ștergerea completă a datelor ne puteți trimite o solicitare în acest sens la adresa de e-mail: info@dermapil.ro


Comunicăm date personale către terți?
S.C.DERMAPIL S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor: nu furnizeaza nici o informatie (nume, CNP, adrese, telefon) la terte parti cu exceptia curierului angajat la firma de curierat rapid cu care are contract de munca, poștei romane sau firmei care asigura transmiterea de newslettere (email).


Cât timp prelucrăm datele personale?
Datele dvs. personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre de colaborare/vanzare și nu realizăm arhivarea datelor dvs., dacă vă decideti să renuntați la contul dvs. de client(ă) și ne anuntați în acest sens la adresa de email: info@dermapil.ro , datele dvs vor fi șterse.

Care sunt drepturile dvs. și cum pot fi exercitate?
Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului, beneficiați de drepturi adiționale. Lista completă a drepturilor pe care le aveți:

Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute, de ce și de cine sunt prelucrate.

Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.

Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.

Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.

Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.

Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.

Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de computer sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.

Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un răspuns pentru motivul refuzului. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați la: info@dermapil.ro

Dreptul la ajutor – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.

Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.


Vă puteți exercita drepturile prin simpla trimitere a unei solicitări către DERMAPIL SRL

prin email – info@dermapil.roAcasăAcasă

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4