Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

PACHET ETERNAL, SKEYNDOR

PACHET ETERNAL, SKEYNDOR

PACHET ETERNAL ; Cod Kit: SK 4162 1600

PRODUCATOR: SKEYNDOR

Detalii


522.00 Lei / produs

Disponibilitate: Livrare 1-3 zile

Adauga la dorinte


PACHET ETERNAL CONTINE:

ETERNAL CREAM 50ML
Primul tratament cosmetic care foloseste celule mama de origine vegetala pentru un tratament anti-imbatranire foarte eficient. Stimuleaza producerea de celule mama epidermice, ajutand pielea sa recupereze volumul pierdut. Crema pentru tenul normal si uscat.

ETERNAL INTENSIVE SERUM 30ML
Primul tratament cosmetic care foloseste celule mama de origine vegetala pentru un tratament anti-imbatranire foarte eficient. Stimuleaza producerea de celule mama epidermice, ajutand pielea sa recupereze volumul pierdut. Emulsie pentru tenul mixt si gras.

ETERNAL SLEEPING OIL 30ML
Cu o combinatie de uleiuri si extracte naturale, sleeping Oil are un efect anti-imbatranire de refacere celulara in special in timpul noptii. Are un efect satinat si o formula non-grasa. Ideal pentru tenul matur si uscat.

 

Ingrediente active:

ETERNAL CREAM 50ML Phytosterols din mar, ulei solubil din lavanda, Nikko VCIP Vitamina C, ulei solubil din marine fennel. ETERNAL INTENSIVE SERUM 30ML Phytosterols din mar, ulei solubil din lavanda, Nikko VCIP Vitamina C, ulei solubil din marine fennel. ETERNAL SLEEPING OIL 30ML Crambe Maritima Extract, indian Chiretta Extract, Celule stem hypodermice.

 

Mod de utilizare:

ETERNAL CREAM 50ML Se aplica pe fata si gat si se maseaza usor, pana la absorbtia totala. A se evita contactul cu ochii. ETERNAL INTENSIVE SERUM 30ML Se aplica pe fata si gat si se maseaza usor, pana la absorbtia totala. A se evita contactul cu ochii. ETERNAL SLEEPING OIL 30ML Se aplica pe fata si gat si se maseaza usor, pana la absorbtia totala. A se evita contactul cu ochii.

 

Cod produs: SK 4162 1600


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4