Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

AUTOBRONZANT INSTANT PENTRU FATA BRUNO VASSARI - 50ML

AUTOBRONZANT INSTANT PENTRU FATA BRUNO VASSARI - 50ML

AUTOBRONZANT INSTANT PENTRU FATA - THE FACE INSTANT BRONZER 50ML.

PRODUCATOR:

Detalii


86.00 Lei / produs

Disponibilitate: Livrare 1-3 ZILE.

Adauga la dorinte


The Face Instant Bronzer este un autobronzant pentru fata, sub forma unui gel cu textura usoara, usor de aplicat si de absorbit.

Ingrediente active:

DHA - contine erituloza, un zahar natural care lucreaza impreuna cu DHA crescand eficienta in intensitatea culorii si de durata a bronzului, pentru ca reactioneaza mai lent cu aminoacizii din stratul cornos. Rezultatul este o nuanta naturala de durata, care dispare treptat, fara sa lase pete.

Mod de folosire:

Pentru a obtine un rezultat perfect si uniform este foarte important sa pregatim pielea inainte sa aplicam autobronzantul.
1. Exfolierea este necesara pentru a indeparta celulele moarte de pe suprafata pileii, pentru ca ar putea lasa pete mai inchise la culoare

2. Aplicati The Face Instant Bronzer pe toata fata. Trebuie sa evitati contactul cu sprancenele si parul, pentru ca altfel va avea loc aceeasi oxidare, dar nu cu rezultate pozitive.

3. Spalati mainile si unghiile imediat dupa aplicare. Asteptati cateva minute. Reaplicati pentru obtinerea bronzului dorit si pentru a mentine culoarea o data la 3 zile.

Continut: 50ml

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4