Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

ULEI PENTRU BARBĂ ŞI MUSTAŢĂ - ORIGINELLE BEARD OIL, MY GREEN BEARD 30ML

ULEI PENTRU BARBĂ ŞI MUSTAŢĂ - ORIGINELLE BEARD OIL, MY GREEN BEARD 30ML

ULEI PENTRU BARBĂ ŞI MUSTAŢĂ - ORIGINELLE BEARD OIL 30ML ; Cod: 3700227706729

PRODUCATOR: MY GREEN BEARD, INSTITUT CLAUDE BELL, FRANTA

Detalii


94.00 Lei / produs

Disponibilitate: Livrare 1-3 zile

Adauga la dorinte


Uleiul pentru barbă și mustaţă de la My Green Beard este compus din ulei de argan, ulei de măsline și ulei din sâmburi de caise, hrănește profund barba și lasă o aromă lemnoasă plăcută și delicată.

 

Protecție antibacteriană prin încorporarea uleiului esențial Palmarosa pentru protejarea și calmarea pielii de iritații.

Înmoaie, hidratează și relaxează părul pentru o barbă mai moale și mai atrăgătoare.

Parfumează-ţi barba și mustaţa cu o notă verde proaspătă și verde de bergamot portocaliu, lavandă și salvie și o notă lemnoasă și exotică de tonka, mușchi și vanilie.

● Fabricat în Franța, fără parabeni, alcool, coloranți și nu a fost niciodată testat pe animale.

 

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

Presărați câteva picături de ulei pentru barbă Originelle între palme și aplicați-l adânc pe  barbă. Uleiul hrănește și insuflă un miros plăcut proaspăt și delicat.

 

THE ARGAN OIL - ULEI DE ARGAN

Uleiul de argan este extras din arborele arganian, un copac care este originar din Maroc și sud-vestul Algeriei. Bogat în vitamina E și antioxidanți este folosit și pentru proprietățile sale cosmetice. Foarte hrănitoare, regenerative și de restructurare, este perfect pentru întreținerea  bărbii. Deseori numit miraculos, uleiul de argan, se adaugă autenticității unui ritual antic de frumusețe, o dimensiune universală care îl face atât de remarcabil.

 

THE OLIVE OIL - ULEI DE MĂSLINE

Uleiul de măsline este perfect pentru a reînnoi puterea și strălucirea bărbii, atunci când este deteriorată sau devitalizată. Este recunoscut în produsele cosmetice pentru proprietățile sale de înmuiere.

 

APRICOT PITS OIL – ULEI DIN SÂMBURI DE CAISĂ

Copacul de caisă este un arbore originar din zonele calde și este cultivat pentru fructele sale care sunt consumate proaspete sau uscate. Caisele sunt bogate în vitaminele A, B și C. Uleiul de migdale, care este extras din sâmbure, este frecvent utilizat în cosmetologie pentru proprietățile sale diverse. Uleiul din sâmbure de caisă este nutritiv și ajută la susținerea și revitalizarea firelor de păr ale bărbii.

 

THE PALMAROSA ESSENTIAL OIL - ULEIUL ESENTIAL DE PALMAROSA

Această plantă erbacee cu frunze lungi drepte, aparține familiei botanice Poaceae și face parte din marea familie de citronelă. Nativă din India și Vietnam, Palmarosa este, de asemenea, cunoscută sub numele de Geranium of the Indies, datorită parfumului moale, ușor, floral al florilor sale asemănătoare unui mușcate sau unui trandafir. Acesta se regăsește și în regiunile tropicale, dar și în insulele tropicale ale Capricornului, cum ar fi Madagascarul. Frunzele sale, foarte aromatice, de îndată ce sunt frecate, sunt folosite pentru a obține ulei esențial cu un parfum specific datorită conținutului său de mușcată. Bactericid și fungicid, acesta din urmă fiind indicat în toate afecțiunile cutanate micotice, cicatrizare și eczemă. Uleiul esential de Palmarosa este un agent puternic antibacterian.

 

INGREDIENTE:

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CYMBOPOGON MARTINI OIL, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISO-METHYLIONONE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE.

 

COD: 3700227706729

 

PREZENTARE: Flacon cu pipetă 30ml

 

ŢARA DE FABRICAŢIE: Franţa


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4