Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

CEARA HIDRATANTĂ BARBĂ MUSTAŢĂ - HYDRATING WAX BEARD MOUSTACHE, MY GREEN BEARD 50ML

CEARA HIDRATANTĂ BARBĂ MUSTAŢĂ - HYDRATING WAX BEARD MOUSTACHE, MY GREEN BEARD 50ML

CEARĂ HIDRATANTĂ PENTRU BARBĂ ŞI MUSTAŢĂ - HYDRATING WAX FOR THE BEARD AND MOUSTACHE 50ML ; Cod: 3700227706682

PRODUCATOR: MY GREEN BEARD, FRANTA

Detalii


94.00 Lei / produs

Disponibilitate: Livrare 1-3 zile

Adauga la dorinte


Ceara de la My Green Beard este compusă dintr-un amestec perfect de 8 ingrediente pentru o barbă care este în același timp moale dar și viguroasă. Soluția ideală pentru menținerea, hidratarea, hrănirea, protejarea, modelarea și dăruirea zilnică de strălucire bărbii.

 

Protecția bărbii împotriva poluării atmosferice. Ceara pentru barbă conține ingredientul activ Cell'intact® fabricat din semințe de hrișcă, care este un ingredient ecologic și organic. Cell'intact este în mod natural bogat în minerale, o compoziție ideală pentru protejarea pielii de agresiunea externă și întărirea barierei pielii. Protecția este un scut împotriva poluării atmosferice (particule fine și poluanți diferiți).

Protecție antibacteriană prin încorporarea uleiului esențial de Niaouli. Pentru protejarea și calmarea pielii de iritații.

 

Unt de Shea, ceară de albine, ulei de migdale dulci, jojoba, susan, ulei de argan și nucă de cocos pentru:

- Hidratarea prin creșterea conținutului de apă al pielii și bărbii.

- Hrănirea, înmuierea și relaxarea părului, pentru o barbă mai moale, mai mătăsoasă și care arată mai bună.

- Stilizarea și modelarea barbei.

● Fabricată în Franța, fără parabeni, coloranți, parfum adăugat și nu a fost niciodată testată pe animale.

 

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

Spălați și uscați barba, încălziți puțină ceară de barbă între mâini și aplicați-o adânc pe barbă, masând cu delicatețe. Pieptănați, periați și modelați barba.

 

THE BUCKWHEAT - HRIŞCĂ

Denumită și "grâu neagru", planta își are numele latin (Fagopyrum) din asemănarea puternică a boabelor sale cu fructul fagului (Fagus).

Acesta aparține familiei Polygonaceae și este considerat un pseudo-cereal. Aceastei plante foarte rezistentă îi place un sol slab sau chiar acid, ceea ce îl face o plantă perfect adaptată cultivării organice. Planta de hrișcă se mândrește cu mici flori albe roz, care cresc în grupuri  strânse, precum și frunze subțiri în formă de inimi ascuțite, care se dezvoltă pe tulpini roșiatice. Fructele sale nu sunt altceva decât semințele de hrișcă, cunoscute pentru culoarea lor cenușiu-bej și formă triunghiulară. Timp de mulți ani, hrișca a fost considerată ideală ca hrană pentru animale datorită conținutului său ridicat de proteine. Este folosită în agricultură pentru capacitatea sa de a curăța solul și de a pregăti cultivarea care urmează să vină. Se folosește, de asemenea, în gătit, în funcție de țară; cerealele sunt folosite pentru a face făină pentru clătite sau chiar pentru a face ceai. Activitatea antioxidantă a hrișcăi este de 2 până la 12 ori mai mare decât cea a majorității altor cereale. Conținutul său de proteine reprezintă între 10 și 12% din greutatea sa uscată.

 

THE ARGAN OIL - ULEI DE ARGAN

Uleiul de argan este extras din arborele arganian, un copac care este originar din Maroc și sud-vestul Algeriei. Bogat în vitamina E și antioxidanți este folosit și pentru proprietățile sale cosmetice. Foarte hrănitoare, regenerative și de restructurare, este perfect pentru întreținerea  bărbii. Deseori numit miraculos, uleiul de argan, se adaugă autenticității unui ritual antic de frumusețe, o dimensiune universală care îl face atât de remarcabil.

 

THE JOJOBA OIL - ULEI DE JOJOBA

Uleiul de jojoba este în realitate o ceară lichidă derivată din semințe de jojoba, cunoscută și sub numele de "alunul vrăjitoarei", care crește în America de Sud. Cu rădăcini care pot crește până la 30 de metri înălțime, acest copac poate capta umiditatea în solul deșertului și astfel poate rezista la secetă. Cu o compoziție apropiată de cea a sebumului uman, are o afinitate remarcabilă pentru piele și păr. Aplicat cu masaje regulate, acest ulei va restabili vigoarea și va strălucirea bărbii.

 

THE SWEET ALMOND OIL - ULEI DE MIGDALE DULCI

În plus față de virtuțile sale hrănitoare și hidratante, uleiul de migdale dulci este deosebit de bun în a ajuta la reglarea producției de sebum. Tocmai de aceea îl folosim pentru tratarea problemelor legate de scalp sau barbă, cum ar fi mătreață. Dacă barba ta este uscată, acest ulei este ideal pentru a-l hrăni.

 

THE NIAOULI ESSENTIAL OIL – ULEI ESENȚIAL DE NIAOULI

Arborele de hârtie originar din New Caledonia, din familia Myrtaceae (mirt). Virtuțile plantei Myrtaceae sunt cunoscute de mult timp. În anumite triburi, este folosită în mod tradițional în vindecare. Este un antiseptic natural pe care îl puteți găsi sub numele de Gomenol în numeroasele preparate farmaceutice pentru gargară, pastă de dinți și tratamente pentru respirația urâtă. Un agent foarte puternic antibacterian și antiviral, este de asemenea cunoscut pentru protecția împotriva radiațiilor.

 

THE SESAME OIL – ULEI DE SUSAN

Susanul este o plantă oleaginoasă anuală originară din Asia tropicală și aparținând familiei pedaliacee. A fost cultivată în Africa și Asia de mii de ani. S-ar putea ca susanul să fie, în plus, prima plantă din care a fost extras ulei comestibil în urmă cu 3.500 de ani în Mesopotamia. Acest ulei pătrunde cu ușurință în piele și in barbă, înmoaie, protejează de razele ultraviolete, hrănește și calmează iritațiile.

 

THE BEESWAX – CEARA DE ALBINE

Ceara de albine posedă diverse proprietăți care o fac utilă în tratarea problemelor cutanate și pentru îngrijirea pielii în general. Într-adevăr, ea figurează în compoziția numeroaselor produse cosmetice și balsamuri utilizate în hidratarea și protejarea țesutului cutanat (în special datorită bogăției sale de vitamina A). Este folosit ca:

- Ingredient în balsamurile anti-reumatism, o componentă emolientă și hidratantă în tot felul de creme și unguente (ca o cremă de piele liniștitoare și oxigenantă).

- Protecție împotriva soarelui, a frigului și a vântului, care irită pielea.

- Agent antiinflamator și produs de curățare pentru piele.

- Agent de cicatrizare.

- Curățitor pentru scalp și suport pentru păr și barbă.

 

INGREDIENTE:

BUTYROSPERMUM PARKII SHEA BUTTER, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SYNTHETIC BEESWAX, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, SESAMUM INDICUM SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, POLYGONUM FAGOPYRUM SEED EXTRACT, MELALEUCA QUINQUENERVIA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, AQUA (WATER), SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

 

COD: 3700227706682

 

PREZENTARE: Recipient metalic 50ml

 

ŢARA DE FABRICAŢIE: Franţa


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4