Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

ULEI PENTRU BARBĂ ŞI MUSTAŢĂ - DANDY BEARD OIL, MY GREEN BEARD 30ML

ULEI PENTRU BARBĂ ŞI MUSTAŢĂ - DANDY BEARD OIL, MY GREEN BEARD 30ML

ULEI PENTRU BARBĂ ŞI MUSTAŢĂ - DANDY BEARD OIL 30ML ; Cod: 3700227706705

PRODUCATOR: MY GREEN BEARD, INSTITUT CLAUDE BELL, FRANTA

Detalii


94.00 Lei / produs

Disponibilitate: Livrare 1-3 zile

Adauga la dorinte


Uleiul pentru barbă și mustață de la My Green Beard este compus din uleiuri de Nigella, castor, jojoba, măsline, argan și migdale dulci, hrănește profund barba și mustața si lasă un miros placut si delicat de parfum lemnos.

 

Protecție antibacteriană prin încorporarea uleiului esențial de Niaouli pentru protejarea și calmarea pielii de iritații.

Înmoaie, hidratează și relaxează părul pentru o barbă mai moale și mai atrăgătoare.

Parfumează-ţi barba și mustața cu aromă de scorțișoară, mireasmă lemnoasă, vanilie, magnolie și șofran.

● Fabricat în Franța, fără parabeni, alcool, coloranți și nu a fost niciodată testat pe animale.

 

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

Presărați câteva picături de ulei pentru barbă și mustață între palme și aplicați-l adânc pa barbă. Uleiul hrănește și insuflă un miros plăcut proaspăt și delicat.

 

PREZENTARE INGREDIENTE:

THE ARGAN OIL - ULEI DE ARGAN

Uleiul de argan este extras din arborele arganian, un copac care este originar din Maroc și sud-vestul Algeriei. Bogat în vitamina E și antioxidanți este folosit și pentru proprietățile sale cosmetice. Foarte hrănitoare, regenerative și de restructurare, este perfect pentru întreținerea  bărbii. Deseori numit miraculos, uleiul de argan, se adaugă autenticității unui ritual antic de frumusețe, o dimensiune universală care îl face atât de remarcabil.

 

THE JOJOBA OIL - ULEI DE JOJOBA

Uleiul de jojoba este în realitate o ceară lichidă derivată din semințe de jojoba, cunoscută și sub numele de "alunul vrăjitoarei", care crește în America de Sud. Cu rădăcini care pot crește până la 30 de metri înălțime, acest copac poate capta umiditatea în solul deșertului și astfel poate rezista la secetă. Cu o compoziție apropiată de cea a sebumului uman, are o afinitate remarcabilă pentru piele și păr. Aplicat cu masaje regulate, acest ulei va restabili vigoarea și va strălucirea bărbii.

 

THE OLIVE OIL - ULEI DE MĂSLINE

Uleiul de măsline este perfect pentru a reînnoi puterea și strălucirea bărbii, atunci când este deteriorată sau devitalizată. Este recunoscut în produsele cosmetice pentru proprietățile sale de înmuiere.

 

NIGELLA OIL - CHİMEN NEGRU

Uleiul de Nigella a fost aici de milenii! A fost folosit de egipteni și, în general, atât în Orientul Mijlociu, cât și în India. Dacă astăzi a fost redescoperit în Europa, nu are nevoie să se creeze o reputație, deoarece el vine din vechime și a contribuit la bunăstarea generațiilor. Se obține din semințe de chimen negru presat, această sămânță mică care deja în starea sa naturală are atât de multe efecte benefice asupra sănătății. Un miros picant, o culoare portocaliu-maronie, o textura groasă și cremoasă fac ca acest ulei să fie un avantaj natural pentru aspectul tău, dar și pentru sănătatea ta. Hrănește profund barba uscată.

 

CASTORBEAN OIL – ULEI DE CASTOR (ULEI DE RICIN)

Nativ din Africa tropicală, uleiul de castor vine de la planta cu același nume, castorbean. În timp ce semințele de castor în sine nu sunt comestibile, uleiul vegetal extras din acesta nu este toxic și posedă numeroase proprietăți benefice pentru piele, păr și barbă. Magia uleiului de castor operează la nivelul părului și al bărbii cât mai mult pentru a oferi un volum mai mare pentru a o îmbogăți. Bogat în acid gras, uleiul de castor hrănește scalpul, dar nu numai. Face barba mai strălucitoare, suplă și densă și accelerează creșterea și re-creșterea.

 

THE SWEET ALMOND OIL - ULEI DE MIGDALE DULCI

În plus față de virtuțile sale hrănitoare și hidratante, uleiul de migdale dulci este deosebit de bun în a ajuta la reglarea producției de sebum. Tocmai de aceea îl folosim pentru tratarea problemelor legate de scalp sau barbă, cum ar fi mătreață. Dacă barba ta este uscată, acest ulei este ideal pentru a-l hrăni.

 

THE NIAOULI ESSENTIAL OIL – ULEI ESENȚIAL DE NIAOULI

Arborele de hârtie originar din New Caledonia, din familia Myrtaceae (mirt). Virtuțile plantei Myrtaceae sunt cunoscute de mult timp. În anumite triburi, este folosită în mod tradițional în vindecare. Este un antiseptic natural pe care îl puteți găsi sub numele de Gomenol în numeroasele preparate farmaceutice pentru gargară, pastă de dinți și tratamente pentru respirația urâtă. Un agent foarte puternic antibacterian și antiviral, este de asemenea cunoscut pentru protecția împotriva radiațiilor.

 

INGREDIENTE:

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, MELALEUCA QUINQUENERVIA OIL, PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL.

 

COD: 3700227706705

 

PREZENTARE: Flacon cu pipetă 30ml

 

ŢARA DE FABRICAŢIE: Franţa


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4