Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

ULEI MULTIFUNCTIONAL PENTRU TRATAMENT SI STYLING PAR FIN, NORMAL, CU EXTENSII - SATIN OIL TREATMENT FINE, NORMAL KEUNE - 95ML

ULEI MULTIFUNCTIONAL PENTRU TRATAMENT SI STYLING PAR FIN, NORMAL, CU EXTENSII - SATIN OIL TREATMENT FINE, NORMAL KEUNE - 95ML

ULEI MULTIFUNCTIONAL PENTRU TRATAMENT SI STYLING PAR FIN, NORMAL SAU CU EXTENSII - SATIN OIL TREATMENT FINE, NORMAL HAIR, KEUNE - 95ML

PRODUCATOR: KEUNE, OLANDA

Detalii


137.00 Lei / produs

Disponibilitate: LIVRARE IN 1-3 ZILE.

Adauga la dorinte


Satin Oil Treatment Fine/Normal Hair de la Keune este un Ulei hidratant pentru Par Fin sau Normal, recomandat chiar si Parului cu Extensii.
Tratamentul Satin Oil Treatment Fine/Normal Hair de la Keune are o formula ultra-usoara care ingrijeste delicat parul fara sa-l incarce.
Satin Oil Treatment Fine/Normal Hair de la Keune are la baza un mix de Minerale esentiale si Uleiuri pretioase care sigileaza cuticula, hranesc si ofera stralucire parului din interior spre exterior.
Tratamentul Satin Oil Treatment Fine/Normal Hair de la Keune se poate folosi in paralel cu Balsamul Care Line Satin Oil Conditioner care reface, hidrateaza fiului de par si ii ofera extra stralucire.

.

Ingrediete active:
Minerale Esentiale: Fier, Magneziu, Zinc, Cupru, Siliciu.
Uleiuri pretioase de Maracuja (bogate in Omega 6): sigileaza cuticulele, netezeste firul de par  si ofera o stralucire deosebita.
Migdale Dulci: ii ofera stralucire si textura matasoasa firului de par.
Monoii: repara si revitalizeaza parul.
Yangu (Omega 6, Omega 9, Acizi Grasi): scut anti UVA/UVB si proprietati antioxidante.
Ulei de Papaya: hidrateaza profund firul de par.

 

Mod de folosire:
1. Pre-Tratament: Aplicati Tratamentul Satin Oil Treatment Fine/Normal Hair pe parul umed si uscat cu prosopul. Lasati sa actioneze cca. 5-10 minute. Clatiti cu apa din abundenta si  spalati apoi cu Samponul Care Line Satin Oil Shampoo.
2. Tratament peste Noapte: Aplicati Tratamentul Satin Oil Treatment Fine/Normal Hair cu miscari  usoare de masaj pe parul umed si uscat cu prosopul. Lasati sa actioneze peste noapte. Dimineata, clatiti cu apa din abundenta si spalati cu Samponul Care Line Satin Oil Shampoo.
3. Potentator de Stralucire: Amestecati cateva picaturi de Tratament Satin Oil Treatment Coarse Hair in Balsamul Satin Oil Conditioner. Lasati sa actioneze  cca. 5-10 minute si clatiti cu apa din abundenta.
4. Protectie Termica: Aplicati cateva picaturi de Tratamentul Satin Oil Treatment Fine/ Normal Hair pe parul umed, inainte de coafare. Il va proteja impotriva caldurii excesive emise de aparatele de coafat.
5. Styling: Folositi cateva picaturi de Tratament Satin Oil Treatment Coarse Hair pentru a ingriji varfurile uscate sau despicate. Acestea isi vor recapata stralucirea si sanatatea.

..

Continut: 95 ml

.

Cod produs: 21184


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4