Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

FOND DE TEN MINERAL COMPACT NUTMEG PENTRU FATA BELLA PIERRE - 10GR

FOND DE TEN MINERAL COMPACT NUTMEG PENTRU FATA BELLA PIERRE - 10GR

FOND DE TEN MINERAL COMPACT NUTMEG PENTRU FATA - NUTMEG 10GR.

PRODUCATOR:

Detalii


179.00 Lei / produs

Disponibilitate: Livrare 1-3ZILE.

Adauga la dorinte


Fondul de ten compact Nutmeg este un fond de ten din ingrediente minerale recomandat pentru Culoarea pielii medie calda cu nuante aurii.

Fondul de ten mineral compact 5-in-1 Nutmeg este ideal pentru persoanele ocupate sau care calatoresc si nu pot aloca suficient timp pentru machiaj. Fondul de ten compact Nutmeg poate fi folosit si ca anticearcan, pudra de finisare.

Unul din avantajele fondului de ten mineral compact Nutmeg este ca ofera protectie solara 15 SPF, datorita dioxidului de titan si oxidului de zinc.

Fondul de ten compact Nutmeg este recomandat pentru persoanele afectate de acnee, rosacea sau eczeme.
Fondul de ten compact Nutmeg ofera o buna acoperire, machiajul avand un aspect natural si cu proprietati de rezistenta la apa.

Ingrediente:

Mica, Zinc Stearate, Zinc Oxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lauroyl Lysine, Lonicera Caprifolium(Honeysuckle) Flower Extract May contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, ChromiumOxide Green.

Mod de folosire:

Folositi o pensula anticearcan, invartiti usor in pudra compacta Nutmeg si aplicati in zona de sub ochi, pe imperfectiuni, apasand usor pentru a asigura o acoperire deosebita.

Cu o pensula mare de pudra invartiti in pudra compacta Nutmeg si apoi aplicati pe fata pana ajungeti la nivelul de acoperire dorit.
Folositi Puf-ul din cutie doar pentru retusuri minore.


Cantitate: 10gr.

Cod produs: PMF005

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4