Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

MASCA TONIFIERE SI LIFTING GAT, DECOLTEU, BUST PIELE ORGANIQUE PROFESSIONAL - 60G

MASCA TONIFIERE SI LIFTING GAT, DECOLTEU, BUST PIELE ORGANIQUE PROFESSIONAL - 60G

MASCA TONIFIERE SI LIFTING GAT, DECOLTEU, BUST PIELE - BREAST FIRMING ALGAE BODY MASK ALGI AOSA & ALGINAT VITAMIN C 60G.

PRODUCATOR: ORGANIQUE PROFESSIONAL,

Detalii


62.00 Lei / produs

Disponibilitate: Livrare 1-3ZILE.

Adauga la dorinte


Breast Firming Algae Body Mask Algi Aosa & Alginat Vitamin C este o masca cu Alge Aosa, Alginat si Vitamina C din gama SPA & Wellnes cu rol de tonifiere si lifting pentru gat, decolteu si bust.

Masca Breast Firming Algae Body Mask Algi Aosa & Alginat Vitamin C este special creata pentru tratamentele de tonifiere efectuate in cabinetele de specialitate. Este o masca gelificata, usor de preparat. Nu necesita clatire la dus, este suficient sa o inlaturati prin dezlipire.

Ingrediente:
Algelor Aosa (fibre de proteine) - proprietatile tonifiante ale pielii. Aceste proteine contin Prolina si Lizina, doi aminoacizi care se regasesc si in elastina umana.


Mod de folosire:

Amestecati 60g de pudra cu 180ml de apa. Turnati intreaga cantitate de apa peste pudra si amestecati viguros pana la obtinerea unei paste omogene.

Important: Folositi apa la temperatura de 20ºC. Aplicati pasta imediat, evitand zona mameloanelor. Masca se plastifiaza intre 8’ pana la 8’30”. Lasati sa actioneze cel putin 15’. Indepartati masca dintr-o singura bucata.

 


Continut: 60 g

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4