Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

SPUMA DEMACHIANTA - GLYCO WASHING FOAM, BRUNO VASSSARI 150ML

SPUMA DEMACHIANTA - GLYCO WASHING FOAM, BRUNO VASSSARI 150ML

SPUMA DEMACHIANTA - GLYCO WASHING FOAM 150ML; Cod: BV280

PRODUCATOR:

Detalii


108.00 Lei / produs

Disponibilitate: LIVRARE IN 1-3 ZILE.

Adauga la dorinte


Glyco Washing Foam de la Bruno Vassari este o Spuma Demachianta formulata cu Acid Glicolic ce ajuta la regenerarea celulara, imbunatateste textura pielii si lasa tenul mai curat si mai radiant.

Aceasta Spuma Demachianta inlatura resturile de machiaj si alte impuritati ce pot bloca pielea din a absorbi in mod corect agentii activi care vor fi aplicati mai tarziu.

Spuma Demachianta Glyco Washing Foam este ideala pentru tenul matur, datorita cresterii depozitelor de corneocite care sunt in piele, caracteristice pentru acest tip de ten.

Spuma Demachianta Glyco Washing Foam este perfecta si pentru tenul gras deoarece elimina resturile grase care pot fi prezente.

.

Ingredient activ:

Acid Glicolic 3%: garanteaza o exfoliere usoara a suprafetei pielii pentru o curatare mai profunda si ii netezeste textura.

.

Mod de folosire:

Aplicati Spuma Demachianta dimineata/seara si masati usor pe pielea umeda, evitand zona ochilor, apoi indepartati cu apa din abundenta.

Recomandari: Daca pielea se usuca, trebuie sa reduceti dozajul.

Daca doriti mai mult un efect de “peeling”, lasati produsul pe piele ca o masca pentru cca. 10 minute si apoi indepartati cu apa.

.

Continut: 150ml

.

Cod produs: BV280

.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4