Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

De ce si cum folosim Sarea de Baie cu Rodie de la Dermasel?

 

In cazul in care doriti sa aflati informatii si sa vizionati un video cu privire la Sarea de Baie cu Rodie de la Dermasel, atunci aici este locul potrivit.

De secole calitatile exceptionale a sarii de baie in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.
Puterea antioxidanta a Rodiei, bogata in vitamine, armonios combinata cu alte componente de ingrijire a pielii obtinute din extracte de plante si saruri minerale unice de la Marea Moarta, transforma aceasta baie minuntata de fructe intr-o sursa de vitalitate si revigorare.
Extractele naturale ale Rodiei contin antioxidanti si vitamine ce protejeaza pielea de semnele imbatranirii. Proprietatile sale calmante stimuleaza regenerarea celulara si sprijina functiile pielii cu rol anti-imbatranire. Aroma de fructe coapte de rodii este revigoranta si stimulanta.
Sarurile de la Marea Moarta in forma cristalina si naturala, pastreaza umiditatea celulara si prin compozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara.

 

Pentru utilizare, trebuie doar sa imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi sa adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.

 

Ca sa concluzionam beneficiile sunt importante, modul de folosire este cat se poate de simplu, iar pretul sarii de baie cu Rodie, dar si a altor saruri de baie de la Dermasel este accesibil in magazinul online www.dermapil.ro . Daca va tenteaza nu ramane decat sa incercati. Iata si prezentarea video:

 AcasăAcasă

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4