Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

Cosmeticele bio Madara te invita in lumea in care natura, armonia si echilibrul primeaza.

 

Daca vrei sa cunosti niste produse cosmetice bio, certificate ECOCERT atunci cosmeticele MÁDARA sunt ceea ce trebuie.

Produsele MÁDARA provin din Letonia, una dintre cele trei ţări baltice. Plantele din această regiune şi-au adaptat rezistenţa la condiţiile de climă aspră şi captează cu nesaţ razele de soare ori de câte ori acestea apar. În timpul scurt al verilor nordice plantele îşi concentrează energia în perioada de eflorescenţă, acumulând o cantitate unică de substanţe active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice şi eficiente. Astfel MÁDARA a creat produse cosmetice de o calitate unică.


O atentie deosebita este data pielii deshidratate. Astfel ca profesor dermatolog, Dr. Med, J. Kisis spunea despre pielea deshidratată:
"Pielea deshidratată nu este neapărat un tip de piele în sine, ci mai degrabă o stare. Ea poate fi cauzată de influenţa nocivă a mediului înconjurător, de posibile produse iritante sau de înaintarea în vârstă. Pielea nu mai este capabilă să reţină apa, devine predispusă la congestionare sau acnee şi va sfârşi prin a produce riduri mai pronunţate. Deshidratarea pielii poate fi prevenită printr-o alimentaţie sănătoasă, consum adecvat de apă şi produse de îngrijire care echilibrează nivelul de hidratare şi întăresc bariera protectoare la nivelul pielii."


Produsele MÁDARA sunt recomandate in functie de tipul de ten sau de piele pe care il aveti si sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, gluten sau alte ingrediente artificiale.


Iata mai jos un filmulet care te invita in lumea Madara, o lume in care natura, armonia si echilibrul primeaza.

 AcasăAcasă

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4