Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

Iti doresti un tratament pentru refacerea culorii naturale a parului alb?


Au început să-ţi apară firele de păr alb sau ţi-a albit tot părul şi iti doreşti să dai timpul înapoi şi să ai din nou culoarea naturală a părului tau, ca în adolescenţă? Noi avem soluţia perfectă pentru tine. Şi asta pentru că îţi poţi recăpăta culoarea iniţială a părului cu ajutorul produselor cosmetice Positiv’Hair ale producãtorului francez Phytema. Ceea ce tu trebuie să faci este să alegi produsele cosmetice potrivite culorii naturale a părului tău şi structurii sale: negru, castaniu, şaten sau păr ondulat, creţ.


Durata tratamentului iniţial este de 28 de zile, urmând ca dupa acestă perioadă să urmeze tratamentul de întreținere care se face cu 1-2 aplicaţii pe săptămană.


Teste de eficacitate efectuate sub control dermatologic, au dovedit urmatoarele rezultate:

După 7 zile de tratament: 38% păr mai puțin alb la 93% dintre voluntari.

După 14 zile: 47% păr mai puțin alb la 100% dintre voluntari.

După 28 de zile: 78% păr mai puțin alb la 100% dintre voluntari.


Produsele permanente sau de intindere a părului și produsele pe bază de silicon împiedică acțiunea de repigmentare. De aceea, vă rugam sa le evitati in perioada tratamentului. Recomandăm utilizarea șampoanelor BIO și fără silicon Phytema™.

Tratamentele de reface a culorii naturale a părului Positiv’Hair nu conțin nici un colorant. Rezultatul progresiv este foarte natural și fără efect de vopsire.


Daca ti-am starnit curiozitatea, te rugam sa intri in magazinul online www.dermapil.ro . Acolo o sa afli mai multe informatii si o sa poti vizualiza filmuletul in care vezi modul de folosire al produselor.

 

 


AcasăAcasă

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4