Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

Linia Power Oxigen de cosmetice pentru oxigenare si antipoluare.

 

Cu totii cunoastem cat de nociva este poluarea pentru organismele noastre, in special pentru caile respiratorii. Dar, cati dintre noi ne-am gandit ca poluarea este foarte nociva si pentru pielea noastra?! Cel mai mare organ al corpului uman este pielea. Ea poate acoperi, in cazul unui adult, o suprafata de cca. 1,9 metri patrati.

Multi considera ca nasul, gura si plamanii sunt singurele organe care ii ajuta sa respire. Insa cel mai mare organ al corpului prin care se poate respira este pielea, cu porii si capilarele ei. In practica Qigong-ului respiratia se realizeaza prin piele. Acest lucru se numeste Respiratie Corporala si este asemanatoare modalitatii prin care respira plantele. Neavand nas, plantele respira prin pori. Acest lucru permite si copacilor sa traiasca mai mult decat o fiinta omeneasca.

Cunoscand si analizand toate aceste informatii, ajungem sa intelegem ca pielea este un organ foarte important si trebuie sa o ajutam printr-o detoxifiere directa care se poate realiza cu ajutorul unor cosmetice antipoluare si detoxifiante create de catre Skeyndor: crema pentru piele normala si uscata; crema pentru piele mixta si grasaser pentru fata si decolteu.

Formula acestor produse cosmetice profesionale face parte din linia Power Oxigen ce contine ingrediente special alese pentru detoxifierea tenului si pentru protectia impotriva factorilor de mediu. Power Oxigen este ideala pentru tenuri obosite, lipsite de luminozitate si sufocate din cauza lipsei de oxigen.

Aplicarea cremelor si a ser-ului se efectueaza dupa demachierea/curatarea tenului si gatului, masand usor pana la absorbtia totala a acestora. Pentru vizualizarea masajului optim va rugam sa vizualizati video-ul de mai jos, iar daca sunteti interesati sa folositi aceste produse va rugam sa nu ezitati sa le comandati in www.dermapil.ro iar dupa folosirea lor sa ne scrieti experienta pe care ati avut-o:

 

Video Prezentare - Power Oxygen: The city is Yours

 


AcasăAcasă

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4