Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Dermapil S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale ale fiecarui client.

.

S.C Dermapil S.R.L. este inscrisa in Registrul de Evidenta A Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 22550.

.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C.DERMAPIL S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. S.C. DERMAPIL S.R.L. nu va impune furnizarea acestor date, insa refuzul dvs. determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a solicita stergerea datelor personale.

.

S.C.DERMAPIL S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor: nu furnizeaza nici o informatie (nume, CNP, adrese, telefon, comenzi) la terte parti cu exceptia curierului rapid. Aceste date nu exista fizic pe serverele pe care ruleaza site-ul dermapil.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile date personale pe care le-a introdus.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4