Categorii

Producători

Advertising5
Advertising6

Newsletter

CREMA HIDRATANTA PENTRU TEN NORMAL SI GRAS BRUNO VASSARI - 50ML

CREMA HIDRATANTA PENTRU TEN NORMAL SI GRAS BRUNO VASSARI - 50ML

CREMA HIDRATANTA PENTRU TEN NORMAL SI GRAS - SORBET LIGHT, AQUA GENOMICS.

PRODUCATOR:

Detalii


211.00 Lei / produs

Disponibilitate: LIVRARE IN 1-3 ZILE.

Adauga la dorinte


Sorbet Light de la Bruno Vassari este o crema hidratanta destinata tenului normal si gras. Acest tip de ten are in general un nivel optim de hidratare si un continut echilibrat de apa in tesuturi. Cu toate acestea, recomandam utilizarea cremei Sorbet Light pentru obtinerea unui nivel optim de hidratare.

Sorbet Light de la Bruno Vassari face parte din noua linie de cosmetice destinate hidratarii pielii Aqua Genomics, bazata pe cosmetogenomie. Aceasta noua ramura a cosmeticii studiaza interactiunile dintre activii cosmetici si genomul uman. Ea analizeaza modul in care unii activi sunt capabili sa stimuleze ADN-ul propriu cu scopul de a sintetiza anumite proteine strategice.

.

Ingrediente active:

Revidrat™- activeaza diverse mecanisme biologice pentru a oferi o mai buna hidratare si un efect mai puternic de protectie, ajutand sinteza moleculelor strategice in interiorul si in afara celulelor. Aceasta crema puternic hidratanta a fost special conceputa pentru a permite pielii sa isi refaca straturile epidermice de la suprafata, printr-un proces natural de regenerare, obtinand un echilibru intre apa si lipide.
Glicerina - stimuleaza activitatea de hidratare.

.
Continut: 50 ml.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)
Publicitate
Advertising2
Advertising3
Advertising4