Positiv’Hair este soluția naturală pentru problemele părului alb.

Pentru ca eficacitatea să fie optimă și sa fiti complet mulțumiți de rezultate, este necesar să respectați câteva puncte atunci când utilizați produsele Positiv’Hair pentru refacerea culorii naturale a părului grizonat sau alb.

Alegeți produsul Positiv’Hair care este potrivit nuanței de păr pe care o aveați înainte de albire:
CLASSIC Lotion = Par natural deschis la culoare, blond.
ULTRA Lotion = Par natural castaniu mediu spre inchis.
ULTRA+ Lotion = Par natural inchis la culoare.
CREME INTENSIVE Lotion = Par natural inchis la culoare, ondulat, cret.

Opriți toate șampoanele și produsele de îngrijire a părului care conțin silicon! Această componentă are dezavantajul de a acoperi părul și împiedică orice produs să pătrundă în interiorul părului. Oferim șampoane BIO garantate fără silicon, aparținând gamei Hair Care de la Phytema.

Utilizați produsele Positiv’Hair în fiecare zi timp de 28 de zile, în fază inițială. Această fază este necesară pentru a permite părului să găsească o nuanță apropiată de cea pe care ați avut-o înainte de apariția părului alb.
Este foarte important să le folosiți astfel:

Odată ce vă place rezultatul, treceți la tratamentul de întreținere. Menținerea repigmentării părului se face în funcție de dvs. și de rezultatele dvs.: 1 până la 2 aplicări pe săptămână sunt necesare pentru a păstra nuanța părului. Dacă observați că părul începe să-și piardă culoarea, nu ezitați să creșteți numărul de doze pe săptămână.

Nu faceți mai mult de 3 șamponări pe săptămână în timpul tratamentului inițial, deoarece aceasta poate elimina o parte din produs din părul vostru. Dacă folosiți numai loțiunile, este suficient un simplu periaj în fiecare dimineață. În schimb, dacă utilizați crema intensivă, va trebui să șamponați.

Rezultate dovedite științific:
1. După 7 zile de tratament: 38% păr mai puțin alb la 93% dintre voluntari.
2. După 14 zile: 47% păr mai puțin alb la 100% dintre voluntari.
3. După 28 de zile: 78% păr mai puțin alb la 100% dintre voluntari.

Pe măsură ce au loc aplicările, aceste produse reconstruiesc un pigment similar cu culoarea originală a părului, astfel ca părul alb își recapătă treptat culoarea naturală.

Comments are closed.