Cosmetice pentru pentru barbă și mustață – My Green Beard.

PRODUSE DE INALTA CALITATE: Produsele My Green Beard sunt produse in Franta de catre Institutul Claude Bell. Acestea  au fost create sub controlul permanent al formatorilor si farmacistilor nostri pentru ca sa garanteze cea mai buna ingrijire. Laboratorul nostru este certificat BPF in ISO22716 de catre Veritas si COSMED.

ULEIURI ESENTIALE: In formularile noastre de uleiuri esentiale Myrtaceae, Tea Tree, Palmarosa sunt folosite pentru incredibilele lor proprietati anticeptice si antibacteriene.

ULEIURI VEGETALE: Argan, Jojoba, Susan, Chimen negru, Ricin, Migdale dulci, Caise, Masline cele mai bune uleiuri pentru barba si mustata.

INGREDIENTE ACTIVE ANTIPOLUARE: Produse din seminte de hrișcă protejeaza pielea si barba de agresiunile externe (particule fine si diversi poluanti) si fortifica bariera pielii.

INGREDIENTE ACTIVE COMPLEX PENTRU VOLUM: Compus din plante organice semințe Psyllium, rădăcină de Ginseng, Urzică albă și Wisteria pentru marirea volumului barbii in timp ce intaresc radacina si stimuleaza cresterea parului.

PRODUSE TESTATE: Ingredientele active au fost supuse la teste clinice in vitro si vivo. Toate rezultatele specificate deriva din aceste teste.

PRODUSE RESPONSABILE: My Green Beard respecta cei trei piloni ai dezvoltarii durabile: Economic: relatie stabila cu clientii. Social: respectarea drepturilor fundamentale ale muncii. Mediu: modul in care productia are loc respecta mediul.

PRODUSE PRIETENOASE ECO: Nu contin parabeni, coloranti sau sulfati. Produsele nu sunt testate pe animale si nu contin nici o substanta animala. Fabricate in Franta. Unele dintre ingredientele noastre active sunt obtinute din agricultura organica. Uleiurile esentiale si plantele au fost selectate cu gandul la confortul vostru. Acestea au proprietati antiseptice si antibacteriene.

Produse My Green Beard pentru barba si mustata: Sampon, Lotiune si Gel pentru cresterea barbii si mustatii. Sampon si Lotiune pentru volum. Ceara  si Uleiuri pentru stilizare.

 


Comments are closed.