Căderea părului

Căderea părului
Fie că este genetic, din cauza mediului sau a sănătății noastre, cauzele care ne fac să pierdem părul sunt multe și diverse.

Cauza genetică:
Aceasta este cea mai răspândită la om și, de asemenea, cea mai de temut: chelia. Pe scurt, este vorba de un set de gene transmise care modifică producerea unui hormon în organism numit dihidrotestosteron sau DHT. Acest lucru are drept consecință accelerarea ciclului de viață al părului, subțierea acestuia deoarece nu are timp să crească și, prin urmare, în cele din urmă o scădere a dimensiunilor foliculilor de păr care vor produce mai puțin păr.

Factori de mediu:

Există alți factori responsabili pentru pierderea părului, cum ar fi o stare de stres permanent sau depresie. Deficitul de zinc, magneziu, calciu, zinc sau fier pot fi, de asemenea, responsabili. Boala lăsă rămășițe, deoarece diabetul poate duce, de asemenea, la pierderea părului in timp, durabil și difuz.

Soluții împotriva cădereii părului:
Există mai multe soluții în funcție de severitatea pierderii părului. Aceasta variază de la loțiunea împotriva pierderii părului de la Phytema la medicamentele prescrise de medic, dar și o soluție de ultimă instanță, deoarece este scumpă și dureroasă: transplantul.

(Articol preluat de la Phytema, Franta, www.phytema-cosmetiques.com )

Ciclul de viață al părului

Ciclul de viață al părului.
Părul nostru rămâne în medie 40 de luni pe suprafața scalpului nostru. Dar în această perioadă, părul nostru nu este în aceeași stadiu! Unele fire de păr sunt pe cale să se nască, altele pe cale să moară și altele sunt deja moarte!
Ciclul de viată al unui păr se descompune in 3 părți: Anagen, catagen și telogen. Numărăm între 25 și 30 de cicluri de reînnoire a părului în timpul vieții noastre, cu o durată medie de 5 ani pentru un ciclu și, prin urmare, de 125 de ani total, pentru a putea purta un păr toată viața noastră.

Nașterea părului:
Faza numită anagen durează între 3 și 5 ani în funcție de persoană. În această perioadă, părul începe să crească și împinge părul vechi mort.

A doua fază a vieții părului:
Catagen este faza în care părul se va separa de foliculul de păr și va opri creșterea acestuia. Părul se întoarce încet spre epidermă pentru a putea cădea după aceea.

Căderea părului:
Faza telogen este atunci când părul este mort, căderea se întâmplă când părul nou îl împinge pe cel vechi. Această fază durează, în general, între 2 și 3 luni. Pierdem în medie o sută de fire de păr pe zi, deci nu există nici un motiv să te superi dacă pierzi păr.
Dar, în unele cazuri, pierderea părului este mai rapidă decât este normal și acest lucru poate avea consecințe semnificative pe care le vom vedea in articolul în care se scrie despre pierderea părului.

(Articol preluat de la Phytema, Franta, www.phytema-cosmetiques.com )

Positiv’Hair este soluția naturală pentru problemele părului alb.

Pentru ca eficacitatea să fie optimă și sa fiti complet mulțumiți de rezultate, este necesar să respectați câteva puncte atunci când utilizați produsele Positiv’Hair pentru refacerea culorii naturale a părului grizonat sau alb.

Alegeți produsul Positiv’Hair care este potrivit nuanței de păr pe care o aveați înainte de albire:
CLASSIC Lotion = Par natural deschis la culoare, blond.
ULTRA Lotion = Par natural castaniu mediu spre inchis.
ULTRA+ Lotion = Par natural inchis la culoare.
CREME INTENSIVE Lotion = Par natural inchis la culoare, ondulat, cret.

Opriți toate șampoanele și produsele de îngrijire a părului care conțin silicon! Această componentă are dezavantajul de a acoperi părul și împiedică orice produs să pătrundă în interiorul părului. Oferim șampoane BIO garantate fără silicon, aparținând gamei Hair Care de la Phytema.

Utilizați produsele Positiv’Hair în fiecare zi timp de 28 de zile, în fază inițială. Această fază este necesară pentru a permite părului să găsească o nuanță apropiată de cea pe care ați avut-o înainte de apariția părului alb.
Este foarte important să le folosiți astfel:

Odată ce vă place rezultatul, treceți la tratamentul de întreținere. Menținerea repigmentării părului se face în funcție de dvs. și de rezultatele dvs.: 1 până la 2 aplicări pe săptămână sunt necesare pentru a păstra nuanța părului. Dacă observați că părul începe să-și piardă culoarea, nu ezitați să creșteți numărul de doze pe săptămână.

Nu faceți mai mult de 3 șamponări pe săptămână în timpul tratamentului inițial, deoarece aceasta poate elimina o parte din produs din părul vostru. Dacă folosiți numai loțiunile, este suficient un simplu periaj în fiecare dimineață. În schimb, dacă utilizați crema intensivă, va trebui să șamponați.

Rezultate dovedite științific:
1. După 7 zile de tratament: 38% păr mai puțin alb la 93% dintre voluntari.
2. După 14 zile: 47% păr mai puțin alb la 100% dintre voluntari.
3. După 28 de zile: 78% păr mai puțin alb la 100% dintre voluntari.

Pe măsură ce au loc aplicările, aceste produse reconstruiesc un pigment similar cu culoarea originală a părului, astfel ca părul alb își recapătă treptat culoarea naturală.

Produse cosmetice BIO

Sigla BIO aplicată pe produse este garanția pentru consumator a produselor cosmetice care respectă omul și mediul înconjurător. Producătorii care beneficiază de acest logo pe produsele lor trebuie aprobați de COSMEBIO și și-au îndeplinit angajamentul față de ingredientele utilizate în procesul de fabricație.

CARTA COSMEBIO
1 / Definirea unui produs care conține cel puțin 95% ingrediente naturale sau de origine naturala ale căror ingrediente vegetale sunt 95% din agricultura ecologică. Pe întregul produs finit, conținutul de ingrediente organice trebuie să fie de cel puțin 10%.
2 / Utilizarea procedeelor de procesare și de fabricare conforme și nepoluante.
3 / Referitor la producătorii dedicati obiectivelor dezvoltării durabile și comerțului echitabil.
4 / Permite ca orice consumator să fie informat în mod clar și precis.
5 / Asigurarea transparenței totale și a obligațiilor de garanție cu controlul produselor de către un organism independent de certificare. Până în prezent, două organisme de certificare sunt aprobate de COSMEBIO și au specificații conforme cu Carta și publicate în Jurnalul Oficial: ECOCERT și BUREAU VERITAS (calitate franceza).

Produs natural, bază naturală sau BIO care este diferența?
Produs natural cu 100% ingrediente naturale.
Produs pe bază naturală, conține o majoritate de ingrediente naturale, care poate ajunge până la 99,99% din aceste ingrediente.
Produsul certificat BIO trebuie să conțină cel puțin 95% ingrediente naturale și în acest procent de 95%, un minimum de 10% provin din ingrediente organice din plante.
(După cum veți constata, produsele noastre ecologice certificate Phytema depășesc cu mult 10% (de la 20 la 100% BIO).

(Articol preluat de la Phytema, Franta, www.phytema-cosmetiques.com )

Cosmetice BIO

Produse cosmetice BIO si naturale create in Franta.

Produse pentru reducerea parului de pe corp. Pentru femei si barbati.

Daca doriti sa evitati epilarea cu ceara sau orice alta forma de indepartare a parului de pe corp, atunci va putem oferi urmatoarele produse alternative care sunt special create si personalizate pentru reducerea pilozitatii femeilor si pentru reducerea pilozitatii barbatilor:

- Pentru femei: Lotiune pentru eliminarea parului nedorit de pe suprafata corpului femeilor.
- Pentru barbati: Lotiune pentru barbati special creata pentru disparitia treptata a parului de pe corp.

Aceaste lotiuni garanteaza cu 48% mai putin par nedorit in doua luni si o pierdere semnificativa in cca. sase luni de aplicare. Ele au la baza microcapsule care actioneaza la nivelul folicului pilos facand firul de par sa creasca mult mai subtire pana cand ajunge sa dispara.

Proprietati/Beneficii:
1. Scaderea treptata a parului nedorit.
2. Inhibarea progresiva a regenerarii.
3. Hidratarea profunda a pielii.

Produsele sunt create in Franta de catre de la Institut Claude Bell si sunt prezente in magazinul online www.dermapil.ro

 

Cosmetice pentru pentru barbă și mustață – My Green Beard.

PRODUSE DE INALTA CALITATE: Produsele My Green Beard sunt produse in Franta de catre Institutul Claude Bell. Acestea  au fost create sub controlul permanent al formatorilor si farmacistilor nostri pentru ca sa garanteze cea mai buna ingrijire. Laboratorul nostru este certificat BPF in ISO22716 de catre Veritas si COSMED.

ULEIURI ESENTIALE: In formularile noastre de uleiuri esentiale Myrtaceae, Tea Tree, Palmarosa sunt folosite pentru incredibilele lor proprietati anticeptice si antibacteriene.

ULEIURI VEGETALE: Argan, Jojoba, Susan, Chimen negru, Ricin, Migdale dulci, Caise, Masline cele mai bune uleiuri pentru barba si mustata.

INGREDIENTE ACTIVE ANTIPOLUARE: Produse din seminte de hrișcă protejeaza pielea si barba de agresiunile externe (particule fine si diversi poluanti) si fortifica bariera pielii.

INGREDIENTE ACTIVE COMPLEX PENTRU VOLUM: Compus din plante organice semințe Psyllium, rădăcină de Ginseng, Urzică albă și Wisteria pentru marirea volumului barbii in timp ce intaresc radacina si stimuleaza cresterea parului.

PRODUSE TESTATE: Ingredientele active au fost supuse la teste clinice in vitro si vivo. Toate rezultatele specificate deriva din aceste teste.

PRODUSE RESPONSABILE: My Green Beard respecta cei trei piloni ai dezvoltarii durabile: Economic: relatie stabila cu clientii. Social: respectarea drepturilor fundamentale ale muncii. Mediu: modul in care productia are loc respecta mediul.

PRODUSE PRIETENOASE ECO: Nu contin parabeni, coloranti sau sulfati. Produsele nu sunt testate pe animale si nu contin nici o substanta animala. Fabricate in Franta. Unele dintre ingredientele noastre active sunt obtinute din agricultura organica. Uleiurile esentiale si plantele au fost selectate cu gandul la confortul vostru. Acestea au proprietati antiseptice si antibacteriene.

Produse My Green Beard pentru barba si mustata: Sampon, Lotiune si Gel pentru cresterea barbii si mustatii. Sampon si Lotiune pentru volum. Ceara  si Uleiuri pentru stilizare.

 


Reducere Algologie – Gamme de Vagues 20%

Avem placerea sa va anuntam ca in luna August urmatoarele produse cosmetice de la Algologie - Gamme de Vagues sunt reduse cu 20% in magazinul online www.dermapil.ro

Serum Reechilibrant Hidratant (30 ml), Cod: VNA200
Crema Usor Hidratanta (50 ml), Cod: VNA202
Crema Bogat Hidratanta (50 ml), Cod:   VNA203
Gomaj Crema Hidratant(50 ml), Cod: VNA204
Masca pentru Noapte (50 mm), Cod: VNA206
Booster Hidratant (30 ml), Cod: VNA208
Balsam Hidratant Regenerant (50 ml), Cod: VNA210

Va dorim o vara frumoasa!

 

Primesti GRATUIT o borseta si 2 produse travel size Keune.

Promotia “Cumperi 2 produse Keune la alegere si primesti GRATUIT o borseta personalizata si 2 produse travel size”, se va desfasura incepand  cu data de 25 iunie si va dura pana pe data 24 iulie 2018 in www.dermapil.ro

Oricare doua produse Keune se vor achizitiona de catre cumparator, acesta va primi borseta Keune si 2 produse travel size (Sampon 80ml si Balsam 80ml) din gama CARE SATION OIL (gama pentru stralucire si hidratare).

Va asteptam :)

Promotie Keune Gratuit  2 produse.

 

Doriti sa va creasca parul mai repede si sa renuntati la extensii?

Doriti sa va creasca parul mai repede? Sa renuntati la extensii si sa aveti parul lung? Institutul Claude Bell este producatorul Gamei produselor cosmetice pentru stimularea cresterii parului Hair Bell: sampon, balsam si masca

Produsele Hair Bell accelereaza cresterea parului si sunt create in Franta.
Samponul, basamul si masca sunt recomandate pentru toate tipurile de par.
Proprietati/Beneficii:
1. Parul va creste pana la de trei ori mai repede.
2. Parul va deveni mai moale si mai stralucitor.
3. O reducere vizibila a caderii parului.
Rezultate Teste Clinice pe o perioada de 30 zile:
1. Crestere maxima: + 4,5 cm.
2. Crestere medie: + 2,9 cm.
Nota: In mod normal parul creste cu 1,5 cm pe luna.
Modul de folosire este foarte simplu: Sampon: Aplicati o cantitate mica de sampon Hair Bell pe parul umed la fiecare 2-3 zile si masati scalpul cu varfurile degetelor, fara frecare. Lasati sa actioneze 3-4 minute, apoi clatiti cu apa calduta.
Balsam: Dupa samponare, se aplica o cantitate mica de balsam Hair Bell pe parul ud, apoi masati usor cu degetele pentru a acoperi toata suprafata parului. Lasati-l sa actioneze pentru cateva minute, apoi clatiti. Masca: Aplicati masca din abundenta, in josul varfurilor parului, pe parul spalat in prealabil cu sampon si balsam Hair Bell si lasati-o sa actioneze timp de cca. 3 minute. Clatiti.

Pentru mai multe informatii va asteptam in magazinul online www.dermapil.ro

Va dorim o zi frumoasa!